A Programozás Világa garancia varranty biztosítás megbízható IT programozó programming

A valóban megbízható programozó

2020-06-09

Mitől számít valaki megbízhatónak ebben a szakmában? A kérdésre valahol a garanciális feltételek között találjuk meg a megoldást. Ha tévét, hűtőt vagy egyéb műszaki cikket vásárolunk, mindig szóba jön az a garanciális időszak, amit a gyártó vállalni mer a termékére. Ha a kötelező garancia csak egy év, akkor mindig jó olyan gyártót választani, aki ezen túl is képes felelősséget vállalni a termékre. A Gorenje, a HP és a Dell a kötelezőkön túl is képes vállalni a felelősséget, aminek ugyan meg van a felára, de sokan nem problémát szeretnének vásárolni, hanem megoldást. Amikor IT terméket vagy szolgáltatást szeretnénk, ugyanez a szempont halmozottan fontos. Gondolok itt arra, hogy egy Webshop nem olcsó mulatság, és gyakran elsődleges értékesítési csatorna, amitől a megrendelő okkal várja el a zavartalan, zökkenőmentes működést. De mi van, ha egy újabb Google biztonsági frissítés után egyszerűen leáll? Kihez fordulhatunk? Főleg akkor, ha Mi magunk hoztuk létre az oldalt egy WorldPress séma alapján? Egy ilyen eset is hosszabb működésbeli problémát és ezáltal bevételkiesést okozhat. Ilyenkor jön jól, ha megbízható forrásból választunk programozót, aki bizony vállalja a keze közül kiadott munkáért a felelősséget!

Azonban nem egyszerű szerződésbe foglalt garanciális idővel rendelkező programozót találni, de szerencsére van ilyen is a piacon. Ha egy vállalkozó nem ad számlát, vagy nem az alapján adja a számlát, ami kifizetésre kerül, akkor az bármely ipart nézzük is, gyanús. Ha a kőműves a munka végeztével nem veszi fel a telefont, hiába bánkódunk a ferdén felhúzott fal után. A Kovács Művek Kft-nél ilyen probléma szóba sem jöhet!

Mert mire is számíthatunk a Kovács Műveknél?

Minden ügyféllel történő megbeszélés a szakavatott projektvezetővel történik, aki a megbeszélteket memoba foglalja, azt megosztja a programozókkal és az ügyféllel. Aztán a kérésről specifikációs lista és árajánlat készül. Ha megvannak a részletek, akkor elkezdődik a munka oroszlán része, a kivitelezés. A kész produktum minden szakaszában az ügyfél prezentációt kaphat. Ha bonyolultnak érzi a termék kezelését, használatát, akkor megtanítjuk azt. Ami a legjobb, hogy nem csak a karbantartást vállaljuk, hanem garanciát is biztosítunk a termék zavartalan használhatóságára! Így akkor sem engedjük el az ügyfél kezét, ha már kifizette a megrendelését.

Mivel az ügyfeleink mindig elégedettek, hiszen ez nekünk halmozottan fontos, így nem is kell előre fizetni semmiért. Ezzel is igyekszünk magabiztosságot mutatni a megrendelőnek, hogy úgyis minimum azt fogja kapni, amit szeretne, sőt, igyekszünk minden megrendelést a kötelezőkön túl is ellátni minden funkcióval, dizájnbéli elemmel, hogy az a lehető legnagyobb elégedettséget érje el! Aztán a szerződésben foglaltak alapján, ha bármi óhaja, kérése van az ügyfélnek, az iroda mindig elérhető telefonon és e-mailben. Minden üzenet megválaszolásra kerül! Így az ügyfeleink túlnyomó többsége visszatér hozzánk, és bátran ajánl minket. Ami talán mindennél fontosabb, hogy a multi vállalatoknak készített célszoftver elkészítése ugyanolyan precizitással történik, mint az egyéni vállalkozók vagy magánszemélyek kiszolgálása! A referencia listánk magáért beszél, celebek, vállalatok dúsítják a nívós felsorolást. Mindazonáltal fontosnak tartjuk, hogy minden ügyfél egyformán megérdemli a maximális tiszteletet és a legprofibb kiszolgálást!

És már vissza is kanyarodtunk a központi kérdéshez: Mitől számít valaki megbízhatónak ebben a szakmában? A saját és azügyfelek tapasztalatai alapján ez könnyen megfogalmazható! Élményt nyújtunk a szolgáltatásainkkal és a hozzáállásunkkal! A garancia és az, ahogy a teljes folyamatot kezeljük, teszi lehetővé, hogy az ügyfeleink nem bánják meg, hogy bizalmat fektetnek belénk! Ha bárkiben kétségek támadnának a Kovács Művek Kft-ről lefestett idilli képpel kapcsolatban, akkor tekintse meg a weboldalunkon található referencia listát és Kautzky Armand tolmácsolásában készített kisfilmet!

írta: Szajkó Gábor